Tvedestrand

Opplevelser

Arendal & Omegn Golfklubb

er et av Norges største og beste golfanlegg med 18 hulls hovedbane og 9 hulls par 3 Pay & Play bane, samt fotballgolf lokalisert på korthullsbanen. Kortbane. Anlegget ligger i naturskjønne omgivelser på Nes Verk kun 10 km. fra Tvedestrand Fjordhotell.

Golfklubben blev stiftet i 1986 og regnes i dag som en av landets absolutt beste.

Fine turstier som er ryddet og merket ligger rett ved klubben.

Gjester til Arendal & Omegn Golfklubb får 10% rabatt på våre rom med sjøutsikt og rom med sjøutsikt og balkong.

nes verk gold2 

Næs Jernverkmuseum

Næs Jernverksmuseum er et autentisk industrimiljø med røtter tilbake til 1600-tallet. Storelva som renner tvers gjennom museumsområdet var kraftkilden som drev blåsebelger, hammere, turbiner og maskiner. Alle de viktigste bygningene som utgjorde et gammelt jernverk er bevart.

Det er guidet ture og film som forteller om flere hundres års jernverkshistorie.

Tjenna Badepark

Ligger i Tvedestrand sentrum og er Norges største utendørs badepark. Her er sandstrand og masse av flytelementer, kajakk og kanoutlån. Det er også en 6 meter høyt isfjell som barn kan klatre på. Alt er gratis. Parken har åpent hver dag i sommersesongen mellom 11.00 og 18.00.

Tjenna2 

Dyreparken i Kristiansand

Ligger en lille times kjørsel fra Tvedestrand og er landets største familieattraksjon. Her kan børn oppleve 150 ulike dyrearter fra alle verdensdeler, tag på togtur gjennom Dyrene i Hakkebakkeskoven, møte personer fra Kardemommeby eller ta på sjørøvertokt med Kaptein Sabeltann. Parken er åpen fra kl. 10 – 19 i høysesongen.

Sørlandets skjærgård

Det finns mange øyer og holmer i Tvedestrandskjærgården. Skjærgården omfatter kyststrekningen fra Oksefjorden i sørvest til og med Gjeving i nordøst og øyene utenfor. Besøk bl.a. det smukke Sandøya med kunstgallerier, lysstøperi, designere og mye mer eller det bilfri Lyngør som er kåret til Nord-Europas best bevarte tettsted. Furøya er en flott øy i Tvedestrandfjorden som er tilgjengelig med egen båt eller ferge og har store friområder, benker og toaletter.

Tvedestrand Regatta og Skagerak Across 5. - 8. juli 2018

Disse dager yrer det av liv på brygga med masse av mennesker, båter, båtrace og live musik. 

Kyskulturuka 11. – 15. Juli 2018

Tilbyr et variert program for alle aldre. Fra små intimkonserter, til workshops, egen munkefestival og stor friluftskonsert på Furøya for blott å nevne noen av de mange aktiviteter.

Se visitnorways hjemmeside for nærmere informasjon.