PERSONVERNERKLÆRING

Hva er GDPR?

GDPR er den nye Datavernlovgivning som beskytter deg som kunde og dine rettigheter vedrørende håndtering og spredning av dine personopplysninger.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Det er Tvedestrand Fjordhotell som er behandlingsansvarlig for personopplysningene som du oppgir på vår hjemmeside når du booker på vår on-line booking eller via mails og telefon. Den beskriver også de rettigheter du har i forbindelse med bruken vår av dine personlige opplysninger, tilgangen du har til dine personlige data og retten til å få dine opplysninger rettet eller slettet.

Hvilke opplysninger samler vi inn og hva er behandlingsgrunnlaget for personopplysningene?

Når du bestiller på www.tvedestrandfjordhotell.no oppbevarer vi bl.a. fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer og bostedsadresse. Derutover oppbevarer vi opplysninger om ditt opphold, f.eks. ankomst og avreise dato, eventuelle særlige ønsker om rom, fasiliteter osv.

Disse opplysninger bruker vi for å behandle bestillingen din og for å kunne oppfylle våre forpliktelser i samsvar med avtalen mellom Tvedestrand Fjordhotell, Sure Hotel Collection by Best Western, og bedriftskunden – dvs. at behandlingen er knyttet til det som kaldes berettigede interesser.

Hva er formålet med behandlingen av dine personopplysninger?

  1. For å fullføre og behandle bookingen din
  2. Kundeservice – vi bruker dine personlige opplysninger for å kunne yte bedre service til deg
  3. For å sende fakturaer til bedrifter som har booket
  4. For å svare på spørsmål som vedrører ditt opphold
  5. For å kontakte deg med tilbud som kunne være interessante for deg som gjest eller som bedriftskunde (vi sender deg ikke markedsinformasjon eller tilbud med mindre du har samtykket spesielt til dette)

Deler vi personopplysningene dine med tredjepart?

Vi deler personopplysningene dine med

  • Politiet – i forbindelse med etterforskning av lovbrudd (hvis det et lovpålagt krav)
  • HotSoft i henhold til føring av regnskap og i henhold til regnskapsloven
  • Best Western Hotels Scandinavia – vår hotellkjede for statistikk og analyser. Samt for medlemskap i vårt fordelsprogram Best Western Rewards
  • Vi samarbeider med Booking.com og Expedia for å tilby deg nettbaserte bookingtjenester. Mens vi er ansvarlige for innholdet på vår egen nettside, er det Booking.com og Expedia.com som er ansvarlige for de bookinger som du foretar via deres hjemmesider. Har du spørsmål om Booking.com eller Expedia.com sin bruk av personopplysningene dine kan du kontakte de via deres sine hjemmesider.
  • IT-konsulenter som vi engasjerer for å utføre service og utvikling av systemene våre. Vi har egne databehandler kontrakter med strenge instrukser om behandling av personopplysninger, konfidensialitet og sikkerhet.

Hvor lenge lagres personopplysningene?

Personopplysningene slettes når de ikke lenger er aktuelle eller nødvendige i henhold til lovgivning.

Hvilke rettigheter har du?

  • Du kan be oss om en kopi av personopplysninger vi har om deg.
  • Du har rett til å be om endring eller sletting av personopplysninger.
  • Du har rett til å blokkere direkte markedsføring.

For å slette eller få oversikt over hvilke opplysninger vi har lagret på deg, ta kontakt med oss på post@tvedestrandfjordhotell.no.     

Spørsmål eller klager

Har du spørsmål eller klager vedrørende bruken vår av dine personopplysninger kan du ta kontakt med oss via ds@tvedestrandfjordhotell.no. Du kan også kontakte Datatilsynet hvis du har spørsmål eller klager.

 Vi forbeholder oss retten til å endre og fornye innholdet på nettstedet.